IZLOŽBENI SALON KAMINA – SHOWROOM

Kamini Focht

Novosti

Izdvojene novosti

TOTALNA RASPRODAJA ATRAKTIVNIH LOŽIŠTA DO -50%


Donosimo moderne i klasicne modele ložišta koji su po posebnim cijena...
14.11.2019

DUBROVNIK, SPLIT, ŠIBENIK, ZADAR, RIJEKA, PULA, ZAGREB, OSIJEK KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PE?I


VRHUNSKI KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PECI U CIJELOJ HRVATSKOJ

28.03.2015

GRADNJA I SAMOGRADNJA KAMINA - SVE NA JEDNOM MJESTU!

Ukoliko ste profesionalac ili sam svoj majstor i želite sami sagraditi kamin kod nas možete pronaći sve što Vam je za taj pothvat potrebno. 

Razne vrste kamina od kamena, mramora, granita, šamotnih opeka, difuzora i rešetki za topli i hladni zrak, dimnjaka i priključnih elemenata, drvenih greda, izolacije i svog ostalog neophodnog pribora za montažu dostupni su kod nas. Gradnja kamina može biti vrlo zabavna, no ona isto tako u trenu može postati i vrlo stresna, posebice ako nikada niste kamin gradili, već samo u njemu uživali. Stoga, ukoliko trebate bilo kakav savjet ne ustručavajte se isti zatražiti. Naše stručno osoblje će Vam ga rado dati i učiniti proces gradnje Vašeg novog ljubimca uvelike ugodnijim. Postoji nešto vrlo zadovoljavajuće i ispunjujuće u činjenici da ste dizajnirali i sagradili kamin vlastitim rukama. Za koju god se Vi opciju odlučili, gradili Vi ili samogradili, uz Vas smo na svakom Vašem koraku.

Dvije su stvari kojima čovjek teži u životu: da dobije ono što želi i da nakon toga to i uživa. Podarite takav osjećaj sebi i svojoj obitelji, a vremenu provedenom u odmoru i druženju sa najmilijima podarite novu dimenziju.

Uz kamine se pričaju najljepše priče. Započnite i Vi svoju sa nama još danas.