IZLOŽBENI SALON KAMINA – SHOWROOM

Kamini Focht

Novosti

Izdvojene novosti

TOTALNA RASPRODAJA ATRAKTIVNIH LOŽIŠTA DO -50%


Donosimo moderne i klasicne modele ložišta koji su po posebnim cijena...
14.11.2019

DUBROVNIK, SPLIT, ŠIBENIK, ZADAR, RIJEKA, PULA, ZAGREB, OSIJEK KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PE?I


VRHUNSKI KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PECI U CIJELOJ HRVATSKOJ

28.03.2015

INOX DIMNJACI IZOLIRANI, JEDNOSTIJENI I KOAKSIJALNI

U proteklih nekoliko godina inox dimnjaci postaju sve češći izbor i ta činjenica ne iznenađuje s obzirom na mnoge kvalitete koje ovi dimnjaci posjeduju.

Prednost inox dimnjaka je u tome što su vrlo lagani i njihova montaža je brza i jednostavna. Oni su jednako pogodni za razne vrste objekata, bilo da se radi o domaćinstvu, stambenom ili poslovnom objektu. Njihov vanjski plašt se može obojiti (boja crijepa, boja fasade ili pak nešto treće, ovisno o Vašim željama). Isto tako, može se obložiti tako da pristaje bilo kojem objektu. Inox dimnjaci su otporni na razne vanjske utjecaje, neporozni su i vrlo sigurni. Primjereni su za sve vrste goriva i mogu zadovoljiti sve izazove.

Ukoliko imate stari i istrošeni dimnjak, podarite mu novi sjaj i izaberite inox dimnjake. Oni povezuju tehniku i moderan dizajn i stapaju ih čineći vrhunski proizvod. Uz sve navedene kvalitete koje posjeduju ne čudi što su dio našeg asortimana. Svratite i iz prve ruke saznajte zašto su inox dimnjaci sve češće viđen prizor na domaćinstvima i poslovnim zgradama diljem svijeta i mnogima postaju prvi i jedini izbor. Već danas napravite korak ka tome da se u taj prizor uklopite i Vi.

Mi za Vas dobavljamo i montiramo sve vrste inox dimnjaka, te vršimo izradu elemenata po mjeri.