IZLOŽBENI SALON KAMINA – SHOWROOM

Kamini Focht

Novosti

Izdvojene novosti

TOTALNA RASPRODAJA ATRAKTIVNIH LOŽIŠTA DO -50%


Donosimo moderne i klasicne modele ložišta koji su po posebnim cijena...
14.11.2019

DUBROVNIK, SPLIT, ŠIBENIK, ZADAR, RIJEKA, PULA, ZAGREB, OSIJEK KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PE?I


VRHUNSKI KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PECI U CIJELOJ HRVATSKOJ

28.03.2015

SCHIEDEL DIMNJACI

Svaki kamin treba dobar dimnjak. Kvaliteta dimnjaka je neizmjerno bitna, a jednako toliko je bitno, sukladno odabiru kamina, izabrati adekvatan dimnjak tj. presjek dimnjaka. 

Ovim putem predstavljamo Vam Schiedel dimnjake. Schiedel je vodeći proizvođač dimnjaka u Europi. Ukoliko Vam je bitna dugotrajnost, kvaliteta i pouzdanost, Schiedel dimnjaci Vas neće iznevjeriti. Vrlo brzo ih dobavljamo i montiramo, sigurni su i rezultat su odlično promišljenih i cjelovitih rješenja. Odlikuje ih univerzalnost i energetska efikasnost. Uložite u Schiedel dimnjak koji je zanemarivo skuplji, ali daleko bolji i na taj način izbjegnite dodatne troškove u budućnosti te neugodne probleme koji bi Vas na kraju više koštali nego jedna dobra investicija. Schiedel kombinira najnoviju tehnologiju i dugogodišnje iskustvo i tako dolaze do produkata visokog standarda.

Dok tehnologija napreduje iz dana u dan jedna stvar ostaje ista, a to je krajnji cilj: omogućiti osjećaj zadovoljstva i sigurnost podići na najveću moguću razinu. Njihovi proizvodi su visoke, kontinuirane i stabilne kvalitete i proizvode se kao standard prema kojem se uspoređuju i ocjenjuju ostali proizvođači dimnjaka diljem Europe pa i šire.

Schiedel je brand koji svojom funkcionalnošću može zadovoljiti i najzahtjevnijeg kupca. Posjetite nas na našim adresama u Zagrebu i Zadru i uvjerite se i sami.