IZLOŽBENI SALON KAMINA – SHOWROOM

Kamini Focht

Novosti

Izdvojene novosti

TOTALNA RASPRODAJA ATRAKTIVNIH LOŽIŠTA DO -50%


Donosimo moderne i klasicne modele ložišta koji su po posebnim cijena...
14.11.2019

DUBROVNIK, SPLIT, ŠIBENIK, ZADAR, RIJEKA, PULA, ZAGREB, OSIJEK KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PE?I


VRHUNSKI KAMINI, KOMINI, LOŽIŠTA I PECI U CIJELOJ HRVATSKOJ

28.03.2015

VELIKA PONUDA KAMINA I LOŽIŠTA NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

Svi znamo koliko je važno izgraditi opuštajuću atmosferu u vlastitom domu. Kamini d.o.o. će Vam vrlo rado u tome i pomoći.

U našim poslovnicama u Zagrebu i Zadru možete pronaći vrhunsku ponudu dizajnerskih kamina i ložišta, a zbog velikog broja istih na zalihama, Vaš Francuz ili Belgijanac će vrlo brzo zauzeti svoje mjesto u Vašem domu. U ponudi imamo kamine raznih stilova koji se mogu uklopiti u svaki prostor, sa pregršt opcija. Nudimo ložišta na plin, bioetanol, drva,struju, pelete kao i ložišta na centralno. Njegujemo tradiciju, no isto tako pratimo najnovije trendove u svijetu kamina. Naša ložišta i naši kamini su investicija na koju možete računati i izrađeni su po strogim strandardima. Svaki naš artikl je pažljivo probran, a svaki naš uspjeh se prepoznaje po kvaliteti usluge, raznolikosti izbora i razumijevanju Vaših potreba, želja i mogućnosti. Sa kupnjom dobivate dugogodišnju garanciju. Kontaktirajte nas, svratite i odaberite svoj model kako biste unijeli osjećaj udobnosti, topline i doma u Vašu svakodnevicu te dodali dašak šarma i elegancije. 

Znamo da je najveći izazov pronaći kvalitetnog i pouzdanog majstora koji će Vaš kamin sa slike prenjeti u Vaš dom. Tu opet uskačemo mi. Usluge montaže nudimo po cijeloj Hrvatskoj, a vrše ih vrhunski majstori usavršeni u svom polju. Mi svoj posao odrađujemo sa izrazitom predanošću, maksimalnim trudom i elanom. Ponosni smo na svaki naš projekt i iza svakog stojimo u potpunosti.